Вааякоски Ювяскюля - ЛПС Лааясало

Каконен Група А - Финландия

05.07.2018 19:00

Прогноза:1
Коефициент:1.20 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача между съставите на Вааякоски Ювяскюля и ЛПС Лааясало от 12-ия кръг на шампионата в Каконен Група А на Финландия.

Състояние на тима домакин Вааякоски Ювяскюля през настоящият сезон:

Играчите на Вааякоски Ювяскюля са 7-ми в таблицата с временното класиране с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача имат голова разлика 18-9. В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-7.

На собствения си терен тимът на Вааякоски Ювяскюля има 5 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 4 попадения в мрежата на своите гости и е получил 6 попадения в мрежата си. В последните си 4 мача у дома съставът е записал 1 победа и 3 загуби при голова разлика 4-6, като в последните две от тях Вааякоски Ювяскюля допусна поражение с 0-2 от ПЕПО Лапеенранта и се наложи с 3-1 над МиКи Микели.

Форма на състава гост ЛПС Лааясало през сезона:

ЛПС Лааясало е 12-ти във временното класиране само с една записана точка, след 1 равенство и 10 загуби от началото на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 11 мача има отрицателна голова разлика 9-46. В последните си 6 срещи в шампионата отборът е постигнал едно равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 6-20.

Като гост тимът на ЛПС Лааясало е играл 6 мача досега, в които е записал 6 последователни загуби при обща голова разлика 6-23. В последните си 4 двубоя далеч от дома си съставът е постигнал само 4 последователни загуби и състава ще се опита, за да запише първите си точки навън от 4 срещи на чужд терен насам при голова разлика 5-16, като в последните две от тях ЛПС Лааясало има 2 поредни загуби - 1-3 срещу отбора на МП Микели и 3-7 срещу състава на ЯПС Ярвенпяя.

Статистика за директните срещи между двата тима:

В предишната среща между двата противника, Вааякоски Ювяскюля е записал една победа, а отбора на ЛПС Лааясало няма нито една победа.

Последни мачове на двата състава в първенството:

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни мача без загуба в Финландия, а у дома няма поражение в предишния си двубой. Съставът на гостите от друга страна е с 6 последователни двубоя без успех в първенството, а при визитите си е с 4 поредни двубоя без победа.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.20

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.