Вигри Сувалки - Стал Мелец

Първа Лига - Полша

07.10.2017 18:00

2 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.42 (среден)
bet365

Днес ще се проведе мача от поредния кръг на настоящият шампионат в Първа Лига на Полша между Вигри Сувалки и Стал Мелец.

Форма на тима на домакините Вигри Сувалки през сезона:

Футболистите на Вигри Сувалки са 16-ти в класирането с актив от 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя имат отрицателна голова разлика 6-14. В последните си 6 двубоя в първенството съставът е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

Пред своите фенове отборът на Вигри Сувалки е играл 6 срещи до момента, в които има 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3-10. В предишните си 4 домакински мача отборът е записал 1 победа и 3 загуби при голова разлика 2-8, като в последните две от тях Вигри Сувалки допсуна две поражения - 0-3 срещу Раков Ченстохова и с 0-2 срещу състава на Хойничанка Хойнице.

Статистика за формата на състава гост Стал Мелец в първенството:

Стал Мелец е 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи има голова разлика 15-13. В предишните си 6 мача в първенството съставът има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-6.

При гостуванията си съставът на Стал Мелец има 5 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби при обща голова разлика 6-6. В последните си 4 гостувания съставът е постигнал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 6-5, като в последните 2 от тях Стал Мелец постигна успех с 2-1 над състава на Раков Ченстохова и загуби с 0-1 от тима на Одра Ополе.

Директни срещи между двата тима:

В последните 2 изиграни срещи между двата тима, тимът на Вигри Сувалки има записанa една победа, а Стал Мелец също е спечелил една победа, при общо голово съотношение 7-2. В последната среща на своя стадион с Стал Мелец, Домакините от Вигри Сувалки са записали 1 победа.

Последни двубои на двата днешни съперника в шампионата:

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни двубоя без успех в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни двубоя без победа. Отборът на Стал Мелец от друга страна е в серия от 2 последователни срещи без победа в първенството, а при визитите си не постигна победа в последната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.42

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.