Викингур Олафсвик - Фьолнир Рейкявик

Първа Дивизия - Исландия

23.08.2019 21:00

4 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.67 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на текущият сезон в Първа Дивизия на Исландия между съставите на Викингур Олафсвик и Фьолнир Рейкявик.

Състояние на състава домакин Викингур Олафсвик от началото на първенството:

Футболистите на Викингур Олафсвик са 7-ми в таблицата с актив от 24 точки, след 6 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 17 двубоя са отбелязали 18 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 15 попадения в своята мрежа. В последните си 6 изиграни срещи в шампионата отборът е записал една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-6.

Като домакин отборът на Викингур Олафсвик е изиграл 8 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата врата и е получил 3 попадения в мрежата си. В предишните си 4 срещи на собствен терен тимът има 2 победи, 2 равенства и нито една загуба при голова разлика 5-1, като в последните 2 от тях Викингур Олафсвик записа 2 равни срещи - 0-0 срещу тима на Магни Гренивик и 1-1 с Нярдвик.

Представяне на отбора гост Фьолнир Рейкявик от началото на текущият сезон:

Фьолнир Рейкявик е 1-ви в класирането с 35 точки, след 10 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 17 срещи има положителна голова разлика 34-15. В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13-5.

Далеч от дома съставът на Фьолнир Рейкявик е изиграл 8 срещи досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 1 загуба отбелязал е 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 попадения в своята мрежа. В последните си 4 двубоя като гост тимът има 3 победи, едно равенство и нито една загуба при голова разлика 11-3, като в последните 2 от тях Фьолнир Рейкявик постигна победа с 3-1 над Магни Гренивик и завърши наравно 1-1 срещу Нярдвик.

Статистика за преките срещи между двата тима:

В последните 5 изиграни мача между двата състава, съставът на Викингур Олафсвик е спечелил 2 победи, отбора на Фьолнир Рейкявик е спечелил една победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 8-7. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Фьолнир Рейкявик, футболистите на Викингур Олафсвик нямат победа и 2 равенства.

Последни срещи на двата състава в шампионата:

Съставът на домакините от Викингур Олафсвик е с 5 поредни двубоя без успех в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 последователни срещи без победа. Отборът на гостите от Фьолнир Рейкявик е с 3 срещи без успех в шампионата на Исландия, а далеч от дома не успя да победи в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.67

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.