Височина Ихлава - Варнсдорф

Национална Лига - Чехия

29.05.2020 17:00

1 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.22 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за сблъсъка от 19-ия кръг на текущият шампионат в Национална Лига на Чехия между отборите на Височина Ихлава и Варнсдорф.

Статистика за състоянието на състава домакин Височина Ихлава през сезона:

Играчите на Височина Ихлава се намират на трета позиция във временното класиране с 35 точки, от 10 победи, 5 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 18 срещи са отбелязали 35 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 22 гола в мрежата си. В последните си 6 мача в шампионата съставът е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-7.

Пред собствените си почитатели тимът на Височина Ихлава е изиграл 9 срещи досега, в които е записал само победи, при обща голова разлика 26-10. В последните си 4 мача пред своята агитка тимът има само победи и с играта си показват, че на своя стадион трудно ще позволят на някой да им отмъкне дори и точка при голова разлика 12-4, като в последните 2 от тях Височина Ихлава записа две победи - 4-1 над състава на Влашим и 2-0 над Тринец.

Представяне на състава гост Варнсдорф в шампионата:

Варнсдорф заема 14-то място в таблицата с временното класиране с актив от 15 точки, след 3 победи, 6 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 18 мача е успял да реализира 24 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 44 гола в своята мрежа. В предишните си 6 срещи в шампионата отборът е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Далеч от дома съставът на Варнсдорф е играл 9 двубоя, в които има 3 равенства и 6 загуби и все още са без победа навън при голова разлика 9-29. В последните си 4 мача далеч от дома си съставът има 2 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа при голова разлика 4-10, като в последните 2 от тях Варнсдорф записа равен 1-1 срещу Тринец и загуби с 2-5 от състава на Хрудим.

Преки мачове между двата тима:

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Височина Ихлава е постигнал една победа, а отбора на Варнсдорф има записани 4 успеха, при обща голова разлика 4-9. В предишните 2 срещи на своя стадион с Варнсдорф, футболистите на Височина Ихлава имат една победа и 1 загуба.

Последни мачове на двата тима в шампионата:

Отборът на Височина Ихлава не постигна успех в последния си мач в Чехия, а при домакинствата си е с 4 поредни двубоя без поражение. Съставът на гостите от Варнсдорф от друга страна е с 5 последователни срещи без успех в Чехия, а на чужд терен е с 4 двубоя без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.22

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.