Йънг Утрехт - ТОП Ос

Ерсте Дивизи - Холандия

19.08.2019 21:00

2 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.66 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за сблъсъка между отборите на Йънг Утрехт и ТОП Ос от поредния кръг на сезона в Ерсте Дивизи на Холандия.

Статистика за представянето на тима на домакините Йънг Утрехт през настоящият шампионат:

Играчите на Йънг Утрехт се намират на 18-то място в таблицата без записана точка, след 1 загуба, като имат голова разлика 0-2.

На домашна сцена съставът на Йънг Утрехт все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0. В предишните си 4 домакински мача съставът има една победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 5-9, като в последните две от тях Йънг Утрехт постигна успех с 3-1 над състава на Волендам и записа реми 1-1 срещу тима на Хелмонд Спорт.

Представяне на отбора гост ТОП Ос през сезона:

ТОП Ос е на 9-то място в таблицата с временното подреждане с 3 точки, след 1 победа от старта на новия сезон, като има голова разлика 2-1.

Навън отборът на ТОП Ос все още няма изиграна среща до момента при обща голова разлика 0-0. В предишните си 4 гостувания отборът е постигнал 2 победи, едно равенство и 1 загуба при голова разлика 10-4, като в последните 2 от тях ТОП Ос има равенство 1-1 срещу отбора на Рода и записа успех с 4-0 срещу Хелмонд Спорт.

Преки двубои между двата отбора:

В предишните 5 двубоя между двата състава, тимът на Йънг Утрехт е спечелил 1 победа, а тима на ТОП Ос е спечелил 4 победи, при обща голова разлика 4-10. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу отбора на ТОП Ос, играчите на Йънг Утрехт нямат победа и 2 загуби.

Последни двубои на двата състава в шампионата:

Съставът на домакините не успя да победи в последната си среща в Холандия, а у дома не постигна победа в последната си среща. Отборът на гостите е с 6 двубоя без поражение в шампионата, а на чужд терен е в серия от 3 последователни срещи без поражение.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.66

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.