Яро - Каяани

Икьонен - Финландия

26.05.2018 17:00

5 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.61 (среден)
bet365

През днешният ден ще се състои сблъсъка между съставите на Яро и Каяани от 5-ия кръг на текущото първенство в Икьонен на Финландия.

Форма на отбора домакин Яро в първенството:

Играчите на Яро заемат 4-то място в таблицата с 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 4 двубоя са успели да реализират 9 попадения в противниковата врата и са получили 8 попадения в своята мрежа.

Като домакин съставът на Яро има един мач досега, в който има 1 загуба, вкарал е само един гол в противниковата мрежа и е допуснал 3 попадения във вратата си. В последните си 4 домакинства съставът има 1 победа и 3 загуби при голова разлика 7-10, като в последните две от тях Яро допсуна 2 поредни загуби - 1-3 срещу отбора на АС Оулу и 1-3 от КПВ Кокола.

Представяне на отбора гост Каяани от началото на шампионата:

Каяани заема 7-ма позиция в таблицата с временното класиране със събрани 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 4 двубоя има голова разлика 6-6.

Навън отборът на Каяани има един мач до момента, в който има 1 загуба при обща голова разлика 1-2. В предишните си 4 двубоя далеч от дома си съставът е записал само 4 последователни загуби и тима ще се стреми към спечелването на, за да запише първите си точки навън от 4 срещи на чужд терен насам при голова разлика 1-16, като в последните две от тях Каяани има две загуби - с 0-8 срещу ОПС Оулу и 1-2 срещу КПВ Кокола.

Преки срещи между двата състава:

.

Последни срещи на двата тима в шампионата:

Съставът на домакините няма поражение в последната си среща в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни двубоя без успех. Отборът на гостите от друга страна не допусна поражение в предишния си мач в първенството, а далеч от дома е с 4 срещи без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.61

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.