Замалек Кайро - Вади Дегла

Висша Лига - Египет

09.05.2019 23:00

2 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

През днешният ден ще се изиграе срещата между съставите на Замалек Кайро и Вади Дегла от 32-ия кръг на настоящето първенство в Висша Лига на Египет.

Форма на отбора на домакините Замалек Кайро в първенството:

Играчите на Замалек Кайро са 3-ти в таблицата с временното класиране с 60 точки, записани след 18 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя са вкарали 54 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 23 попадения във вратата си. В предишните си 6 изиграни срещи в шампионата отборът има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-5.

Пред собствените си почитатели съставът на Замалек Кайро е изиграл 14 срещи до момента, в които е записал 11 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 31-10. В последните си 4 мача у дома тимът е записал 3 победи, 1 равенство и нито една загуба при голова разлика 7-2, като в последните 2 от тях Замалек Кайро има равен 0-0 срещу тима на Ал Ахли Кайро и записа победа с 1-0 над Смоуха.

Форма на тима гост Вади Дегла в първенството:

Вади Дегла е 10-ти във временното класиране с актив от 35 точки, натрупани след 9 победи, 8 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача е успял да вкара 36 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 42 гола във вратата си. В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът има записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 8-3.

При гостуванията си съставът на Вади Дегла е играл 14 двубоя досега, в които има 7 победи, 3 равенства и 4 загуби реализирал е 19 попадения в противниковата врата и е получил 16 гола в своята мрежа. В последните си 4 двубоя навън тимът е записал 2 победи, едно равенство и една загуба при голова разлика 6-5, като в последните 2 от тях Вади Дегла записа успех с 3-2 над тима на Смоуха и успя да стигне до равен 0-0 срещу Ал Масри Порт Саид.

Статистика за преките срещи между двата тима:

В последните 5 двубоя между двата противника, Замалек Кайро е записал 4 успеха, отбора на Вади Дегла няма нито една победа, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 11-4. В последните 2 двубоя пред своите фенове с Вади Дегла, Домакините от Замалек Кайро са записали 2 успеха.

Последни мачове на двата днешни съперника в първенството:

Съставът на домакините не постигна успех в предишния кръг в първенството на Египет, а при домакинствата си е в серия от 4 двубоя без поражение. Тимът на гостите от Вади Дегла не успя да победи в последния кръг в Египет, а далеч от дома не постигна победа в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.33

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.