Енгелхолм - Твоокерш

Първа Дивизия - Юг - Швеция

15.06.2024 17:00

0 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)

Днешната прогноза е за сблъсъка между Енгелхолм и Твоокерш от поредния кръг на настоящето първенство в Първа Дивизия - Юг на Швеция.

Форма на състава на домакините Енгелхолм в шампионата:

Играчите на Енгелхолм са 3-ти в класирането с общ сбор от 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи са успели да вкарат 16 гола във вратата на съперниците си и са получили 14 гола в собствената мрежа. В предишните си 6 изиграни мача в шампионата отборът има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

Пред своите почитатели тимът на Енгелхолм е изиграл 6 мача до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си. В предишните си 4 мача на своя стадион тимът е записал 2 победи, едно равенство и 1 загуба при голова разлика 6-3, като в последните 2 от тях Енгелхолм допусна поражение с 0-2 от състава на Фалкенберг и се наложи с 3-0 над Онсала.

Форма на тима на гостите Твоокерш от началото на първенството:

Твоокерш е 9-ти в класирането с 16 точки, от 5 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача има голова разлика 13-13. В предишните си 6 двубоя в първенството отборът е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7-7.

Навън отборът на Твоокерш има 7 двубоя, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби реализирал е 9 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си. В последните си 4 срещи като гост съставът е постигнал 3 победи и една загуба при голова разлика 5-3, като в последните две от тях Твоокерш допусна поражение с 0-1 от отбора на Лунд и успя да се наложи с 2-1 над състава на Торшланда.

Преки мачове между двата състава:

В последните 5 мача между двата отбора, отборът на Енгелхолм има записанa една победа, отбора на Твоокерш е записал 3 успеха, а в един двубой двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-10. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Твоокерш, футболистите на Енгелхолм са записали 1 победа и едно равенство.

Последни мачове на двата отбора в шампионата:

Отборът на Енгелхолм не успя да победи в последната си среща в първенството на Швеция, а при домакинствата си няма поражение в предишния си двубой. Тимът на гостите от Твоокерш от своя страна не постигна успех в последната си среща в шампионата на Швеция, а на чужд терен не допусна загуба в последния си мач.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.50

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.