Ескилсмине - Тролхетан

Първа Дивизия - Юг - Швеция

29.07.2023 17:00

2 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.63 (среден)

През днешният ден ще се проведе мача между отборите на Ескилсмине и Тролхетан от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия - Юг на Швеция.

Представяне на тима домакин Ескилсмине през текущият шампионат:

Футболистите на Ескилсмине са на 5-та позиция в таблицата със събрани 26 точки, натрупани след 8 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 двубоя имат положителна голова разлика 26-13. В последните си 6 двубоя в шампионата тимът е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 18-6.

На домашна сцена отборът на Ескилсмине е изиграл 7 срещи, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 16-5. В последните си 4 домакинства съставът е постигнал 3 победи, едно равенство и нито 1 загуба при голова разлика 13-3, като в последните 2 от тях Ескилсмине има успех с 4-0 над отбора на Енгелхолм и завърши наравно 2-2 срещу отбора на Фалкенберг.

Състояние на състава гост Тролхетан в първенството:

Тролхетан е 3-ти в таблицата с 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 35-12. В последните си 6 мача в шампионата тимът е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-8.

Навън тимът на Тролхетан е изиграл 6 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и нито една загуба навън вкарал е 14 гола във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 2 попадения в мрежата си. В предишните си 4 двубоя като гост тимът е постигнал 2 победи, 2 равенства и нито една загуба при голова разлика 9-1, като в последните 2 от тях Тролхетан има равен 0-0 срещу състава на Одеволд и успя да победи с 4-0 срещу състава на Ахлафорс.

Директни мачове между двата тима:

В предишните 4 изиграни мача между двата съперника, тимът на Ескилсмине е спечелил една победа, отбора на Тролхетан има постигнати 2 победи, а в един двубой двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 мача на своя стадион с състава на Тролхетан, играчите на Ескилсмине са постигнали една победа и едно равенство.

Последни срещи на двата днешни съперника в първенството:

Тимът на Ескилсмине е с 2 мача без победа в шампионата, а на собствения си стадион не постигна успех в предишния си мач. Тимът на гостите от Тролхетан е с 2 поредни мача без победа в първенството, а на чужд терен е с 4 мача без загуба.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.63

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.