ИФ Сюлвия - Йоребро Сирианска

Първа Дивизия - Север - Швеция

17.05.2023 20:00

2 - 3

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:2.10 (среден)

Прогнозата днес е за сблъсъка от 8-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия - Север на Швеция между съставите на ИФ Сюлвия и Йоребро Сирианска.

Състояние на отбора домакин ИФ Сюлвия в шампионата:

Играчите на ИФ Сюлвия са 10-ти в таблицата с 9 точки, след 3 победи и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 7 двубоя имат голова разлика 8-11.

На своя терен съставът на ИФ Сюлвия е играл 3 двубоя до момента, в които има 2 победи и 1 загуба, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в собствената мрежа. В предишните си 4 домакинства тимът е постигнал 2 победи и 2 загуби при голова разлика 5-7, като в последните 2 от тях ИФ Сюлвия постигна победа с 1-0 над състава на Солентюна и загуби с 1-3 от отбора на Юнайтед Нордик.

Форма на отбора на гостите Йоребро Сирианска в шампионата:

Йоребро Сирианска е на 14-то място във временното класиране с актив от 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 7 срещи има голова разлика 7-12.

Като гост съставът на Йоребро Сирианска е изиграл 3 двубоя до момента, в които има 1 победа и 2 загуби вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 гола във вратата си. В предишните си 4 гостувания отборът е записал 1 победа и 3 загуби при голова разлика 3-7, като в последните 2 от тях Йоребро Сирианска допусна поражение с 1-2 от Тебю ФК и успя да се наложи с 2-0 над тима на Буден.

Статистика за преките двубои между двата състава:

В последните 5 играни двубоя между двата състава, отборът на ИФ Сюлвия е постигнал 3 победи, отбора на Йоребро Сирианска има постигнатa една победа, а в 1 среща двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 9-8. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Йоребро Сирианска, Домакините от ИФ Сюлвия имат 1 победа и едно равенство.

Последни срещи на двата днешни противника в първенството:

Съставът на ИФ Сюлвия не постигна победа в последния си двубой в първенството, а на своя стадион не постигна победа в последния си мач. Отборът на Йоребро Сирианска от друга страна не успя да победи в предишния си двубой в шампионата, а далеч от дома няма загуба в последната си среща.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.10

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.