МК Ел Баяд - АСО Шлеф

Национален Шампионат - Алжир

04.07.2023 19:00

2 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.30 (среден)

Прогнозата днес е за сблъсъка между тимовете на МК Ел Баяд и АСО Шлеф от поредния кръг на настоящето първенство в Национален Шампионат на Алжир.

Форма на отбора на домакините МК Ел Баяд от началото на шампионата:

Играчите на МК Ел Баяд са 7-ми в класирането с 37 точки, от 10 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 26 срещи имат голова разлика 27-22. В последните си 6 изиграни двубоя в шампионата тимът има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-7.

Пред собствените си почитатели отборът на МК Ел Баяд е изиграл 13 срещи, в които е записал 7 победи, 5 равенства и една загуба, отбелязал е 15 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 6 попадения във вратата си. В последните си 4 домакински мача отборът е постигнал 2 победи, 1 равенство и една загуба при голова разлика 6-5, като в последните две от тях МК Ел Баяд постигна успех с 1-0 над НШ Магра и загуби с 1-3 от КР Белуиздад.

Статистика за състава на гостите АСО Шлеф в първенството:

АСО Шлеф се намира на 12-то място във временното подреждане с 33 точки, събрани след 8 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя е отбелязал 28 гола във вратата на противниците си и е допуснал 26 попадения в мрежата си. В последните си 6 мача в шампионата съставът е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-4.

Като гост съставът на АСО Шлеф има 13 срещи, в които е записал една победа, 5 равенства и 7 загуби при голова разлика 9-18. В предишните си 4 гостувания тимът има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби при голова разлика 4-3, като в последните 2 от тях АСО Шлеф постигна победа с 3-0 над РК Арба и допусна загуба с 0-1 от КР Белуиздад.

Директни мачове между двата отбора:

В последната среща между двата отбора, тимът на МК Ел Баяд не е постигнал нито една победа, АСО Шлеф също не е постигнал нито една победа, а в една среща двата съперника са си разделили точките.

Последни срещи на двата състава в първенството:

Тимът на домакините от МК Ел Баяд е с 2 срещи без победа в Алжир, а на своя стадион не постигна победа в последната си среща. Съставът на гостите от АСО Шлеф от друга страна е с 2 поредни двубоя без победа в Алжир, а като гост не успя да победи в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.30

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.