Од БК - Бодьо Глимт

Елитсериен - Норвегия

09.07.2023 18:00

0 - 2

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.53 (среден)

Днешната прогноза е за сблъсъка от 14-ия кръг на първенството в Елитсериен на Норвегия между отборите на Од БК и Бодьо Глимт.

Представяне на състава домакин Од БК в шампионата:

Играчите на Од БК заемат 9-та позиция във временното класиране със събрани 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат отрицателна голова разлика 10-13. В предишните си 6 срещи в шампионата съставът има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Пред собствените си привърженици отборът на Од БК има 5 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 4 гола в противниковата мрежа и е получил 2 гола в мрежата си. В предишните си 4 домакинства съставът е постигнал една победа, 2 равенства и 1 загуба при голова разлика 2-2, като в последните две от тях Од БК има равенство 1-1 срещу състава на Стрьомгодсет и се наложи с 1-0 над Молде.

Форма на тима гост Бодьо Глимт от началото на шампионата:

Бодьо Глимт е на първа позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 32 точки, след 10 победи, 2 равенства и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 13 мача има положителна голова разлика 34-13. В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 16-8.

Навън отборът на Бодьо Глимт има 6 двубоя досега, в които е записал 5 победи и една загуба при обща голова разлика 13-6. В последните си 4 гостувания отборът е постигнал 3 победи и една загуба при голова разлика 8-6, като в последните 2 от тях Бодьо Глимт постигна победа с 3-1 над Волеренга Осло и загуби с 0-2 от тима на Стрьомгодсет.

Директни двубои между двата състава:

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Од БК е спечелил 2 победи, тима на Бодьо Глимт също е записал 2 победи, а един сблъсък е завършил наравно, при общо голово съотношение 5-12. В последните 2 срещи на своя терен срещу Бодьо Глимт, футболистите на Од БК са записали 2 победи.

Последни мачове на двата тима в шампионата:

Съставът на Од БК не успя да победи в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни мача без поражение. Тимът на Бодьо Глимт от своя страна е в серия от 2 последователни срещи без успех в Норвегия, а като гост не успя да победи в последния си двубой.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.53

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.