Солентюна - Хамарби ТФФ

Първа Дивизия - Север - Швеция

31.07.2023 20:00

1 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.87 (среден)

Прогнозата днес е за сблъсъка между съставите на Солентюна и Хамарби ТФФ от 16-ия кръг на първенството в Първа Дивизия - Север на Швеция.

Състояние на състава домакин Солентюна от началото на първенството:

Футболистите на Солентюна се намират на 8-ма позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 14 мача са отбелязали 26 гола и са позволили да им вкарат 20 попадения в мрежата си. В последните си 6 изиграни мача в шампионата отборът има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 16-11.

На своя терен отборът на Солентюна има 7 мача, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 15 гола във вратата на своите гости и е получил 11 гола в мрежата си. В последните си 4 домакински срещи отборът има 2 победи и 2 загуби при голова разлика 11-9, като в последните две от тях Солентюна допусна поражение с 1-2 от тима на Юнайтед Нордик и записа успех с 3-1 над Стоксунд.

Състояние на тима гост Хамарби ТФФ в настоящият шампионат:

Хамарби ТФФ заема 10-та позиция в класирането с 19 точки, постигнати след 6 победи, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи има голова разлика 19-25. В предишните си 6 двубоя в шампионата тимът е постигнал 6 последователни загуби, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на тима, при обща голова разлика 4-15.

На чужд терен тимът на Хамарби ТФФ е изиграл 7 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и 4 загуби отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения във вратата си. В последните си 4 гостувания отборът има 1 равенство и 3 загуби и са без победа при голова разлика 3-9, като в последните 2 от тях Хамарби ТФФ има две поредни загуби - 0-3 от отбора на Далкурд и 1-3 от състава на Юнайтед Нордик.

Преки срещи между двата отбора:

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Солентюна е спечелил 2 успеха, отбора на Хамарби ТФФ не е записал нито 1 победа, а в 2 мача двата тима не са успели да се победят, при общо голово съотношение 9-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици с състава на Хамарби ТФФ, футболистите на Солентюна са постигнали една победа и едно равенство.

Последни срещи на двата днешни съперника в първенството:

Тимът на домакините от Солентюна не постигна победа в последния кръг в първенството, а на собствения си стадион не допусна поражение в предишната си среща. Тимът на гостите е с 6 последователни двубоя без успех в шампионата на Швеция, а на чужд терен е с 4 срещи без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.87

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.