Уленсакер Киса - Стрьомен

Втора Дивизия - Група 2 - Норвегия

21.07.2023 20:00

1 - 4

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.28 (среден)

Прогнозата днес е за мача между съставите на Уленсакер Киса и Стрьомен от поредния кръг на първенството във Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия.

Статистика за представянето на отбора на домакините Уленсакер Киса през сезона:

Играчите на Уленсакер Киса се намират на трета позиция във временното подреждане със събрани 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 11 срещи са реализирали 22 попадения и са инкасирали 10 попадения в собствената мрежа. В последните си 6 изиграни двубоя в шампионата съставът има записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-4.

У дома съставът на Уленсакер Киса има 5 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, вкарал е 11 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 4 попадения в мрежата си. В последните си 4 мача на своя стадион тимът е записал 3 победи, едно равенство и нито една загуба при голова разлика 9-2, като в последните 2 от тях Уленсакер Киса има 2 победи - с 1-0 над Квик Халден и 2-0 над Стрьомгодсет 2.

Форма на състава на гостите Стрьомен в шампионата:

Стрьомен се намира на 4-то място в класирането с актив от 18 точки, след 6 победи и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 11 мача е успял да реализира 16 гола и е позволил да му отбележат 18 гола в мрежата си. В предишните си 6 двубоя в шампионата тимът е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9-8.

Далеч от дома отборът на Стрьомен има 5 мача, в които е записал 1 победа и 4 загуби вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си. В последните си 4 гостувания отборът е постигнал една победа и 3 загуби при голова разлика 4-10, като в последните 2 от тях Стрьомен има две загуби - с 0-2 срещу състава на Левангер и 1-3 от отбора на Юнкерен.

Преки двубои между двата отбора:

.

Последни двубои на двата тима в първенството:

Отборът на Уленсакер Киса не успя да победи в предишната си среща в Норвегия, а у дома е с 4 последователни мача без загуба. Съставът на гостите от Стрьомен няма загуба в последната си среща в шампионата на Норвегия, а на чужд терен е с 2 поредни мача без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.28

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.