Йединство Биело Поле - Рудар Плевля

Първа Лига - Черна Гора

25.05.2023 19:00

3 - 4

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.55 (среден)

Днешната прогноза е за мача между отборите на Йединство Биело Поле и Рудар Плевля от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Черна Гора.

Представяне на състава домакин Йединство Биело Поле от началото на шампионата:

Играчите на Йединство Биело Поле са 5-ти в класирането с актив от 47 точки, записани след 13 победи, 8 равенства и 14 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 35 двубоя имат голова разлика 40-50. В последните си 6 мача в първенството тимът е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-10.

Пред своите фенове отборът на Йединство Биело Поле е играл 17 мача досега, в които има 6 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 17 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 20 гола във вратата си. В предишните си 4 мача на своя терен съставът е постигнал 2 победи, 1 равенство и една загуба при голова разлика 6-5, като в последните 2 от тях Йединство Биело Поле има успех с 3-1 над отбора на Морнар Бар и допусна поражение с 1-3 от Будучност Подгорица.

Състояние на състава на гостите Рудар Плевля в първенството:

Рудар Плевля е 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 35 точки, постигнати след 8 победи, 11 равенства и 16 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 35 мача е реализирал 32 гола и е инкасирал 48 гола в мрежата си. В предишните си 6 мача в шампионата тимът е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Далеч от дома отборът на Рудар Плевля има 17 мача, в които има 3 победи, 5 равенства и 9 загуби реализирал е 14 гола в противниковата врата и е допуснал 27 попадения в мрежата си. В последните си 4 гостувания тимът е постигнал една победа и 3 загуби при голова разлика 3-6, като в последните 2 от тях Рудар Плевля допусна 2 поредни загуби - с 1-2 срещу Будучност Подгорица и с 1-2 срещу Сутиеска Никшич.

Статистика за преките мачове между двата състава:

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Йединство Биело Поле има постигнати 2 успеха, състава на Рудар Плевля е записал 1 победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 6-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Рудар Плевля, играчите на Йединство Биело Поле нямат победа, едно равенство и една загуба.

Последни срещи на двата днешни съперника в шампионата:

Тимът на домакините от Йединство Биело Поле е в серия от 3 последователни двубоя без успех в Черна Гора, а на своя стадион не постигна победа в предишния си мач. Тимът на гостите от Рудар Плевля е с 2 поредни мача без успех в първенството, а като гост е в серия от 3 мача без победа.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.55

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.